Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤετραγωνικά κενά καρβιδίου

Καρβίδιο βολφραμίου διάφορων τετραγωνικών κενών καρβιδίου/πιάτων καρβιδίου βολφραμίου επίπεδο

Καρβίδιο βολφραμίου διάφορων τετραγωνικών κενών καρβιδίου/πιάτων καρβιδίου βολφραμίου επίπεδο

  • Various Square Carbide Blanks / Tungsten Carbide Plates Tungsten Carbide Flat
  • Various Square Carbide Blanks / Tungsten Carbide Plates Tungsten Carbide Flat
 • Various Square Carbide Blanks / Tungsten Carbide Plates Tungsten Carbide Flat

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Hunan, Κίνα (Ηπειρωτική)
  Μάρκα: Fei Rui
  Πιστοποίηση: ISO9001:2008
  Αριθμό μοντέλου: διαφόρων

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 10kg
  Τιμή: Be discussed separately
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Τα κενά καρβιδίου βολφραμίου συσκευάζουν: πλαστικό κιβώτιο, κιβώτιο καφετιού εγγράφου, ξύλινη περίπτ
  Χρόνος παράδοσης: 20~30 ημέρες μετά από τη διαταγή
  Όροι πληρωμής: MoneyGram, Western Union, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 20000 χιλιόγραμμο το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Όνομα Προϊόντος: Κενά καρβιδίου βολφραμίου Αριθμό μοντέλου: διαφόρων
  Πλεονέκτημα: ανταγωνιστική Επιφάνεια: Ολοκληρώθηκε
  Υλικό: Καρβίδιο WC+Co βολφραμίου Σκόνη καρβιδίου: 100& παρθένα σκόνη καρβιδίου
  Βαθμός: YG6/YG8/YG10X/YG20C

  Καρβίδιο βολφραμίου διάφορων τετραγωνικών κενών καρβιδίου/πιάτων καρβιδίου βολφραμίου επίπεδο

   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προϊόντων μας

  1. Περιεκτικός: Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα καρβιδίου βολφραμίου μας στους διάφορους τύπους

  2. Ανταγωνιστική τιμή: Χάρι στην αυξανόμενη βιομηχανία καρβιδίου βολφραμίου στην Κίνα και έχουμε το εργοστάσιο, επιτρεπόμαστε σας σώζουμε περισσότερο στα χρήματα και το χρόνο.

  3. Σύντομη χρονική ανοχή: π.χ. η τυποποιημένη χρονική ανοχή για τις περισσότερες λεπίδες καρβιδίου βολφραμίου είναι 1 εβδομάδα δεδομένου ότι έχουμε τη φόρμα για πιό πολύ τις λεπίδες

  4. Ποιότητα σίγουρη: 100% η ποιοτική δοκιμή και έχει την εξουσιοδότηση για όλα τα προϊόντα

   

  Εφαρμογές:

  Οι λουρίδες καρβιδίου βολφραμίου μας κατασκευάζονται στο εσωτερικό στα πολυάριθμους μεγέθη και τους βαθμούς. Το στερεό καρβίδιο επιλέγεται προσεκτικά περνώντας από τη σκληρότητα, τη δύναμη, το ικανοποιημένο, μέσο μέγεθος σιταριού κοβαλτίου του, και άλλα χαρακτηριστικά.
   
  Όλα τα προϊόντα καρβιδίου βολφραμίου μας είναι processd με τη σύγχρονη καυτή ισοστατικός-συμπίεση το (HIP) που οδηγεί σε μια πολύ αυξανόμενη εγκάρσια δύναμη ρήξης (TRS), παρέχουν 20%-30% περισσότερο στην κάμπτοντας δύναμη.
  Τα τελικά αποτελέσματα είναι επιτρέπουν τον κόπτη καρβιδίου βολφραμίου μας ένας πιό μακροχρόνιος χρόνος υπηρεσιών, αυτό μπορεί να κερδίσει το χρόνο σας και ομο

   

  Τσιμενταρισμένη προδιαγραφή λουρίδων/φραγμών καρβιδίου:

  Οι πληροφορίες βαθμού & εφαρμογής του πιάτου καρβιδίου βολφραμίου

  ΒΑΘΜΟΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ g/cm3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ
  YG3 15.10~15.30 92.5 1700 Η ανώτερη αντοχή μόνο λιγότερο από YG3X, ευαίσθητο στον αντίκτυπο και τη δόνηση, κατάλληλο για το χυτό μη σιδηρούχο μέταλλο και το κράμα της τελειώνει, στροφή ημι-τέρματος, το νήμα τελειώνει και να επεκταθεί τρυπών.
  YG3X 15.10~15.30 93.6 1450 Η καλύτερη αντοχή σε Tungeten και το κοβάλτιο alooy, αλλά μη καλά στον αντι-αντίκτυπο proprety, κατάλληλο για το χυτοσίδηρο, μη σιδηρούχος και το κράμα, ηπόσβησε το χάλυβα, μικρό τέμνον τμήμα χάλυβα κραμάτων που επεξεργάζεται στη μηχανή με υψηλή ταχύτητα.
  YG6X 14.80~15.00 92.4 2000 Ανήκετε στο μικρό κράμα καρβιδίου βολφραμίου κόκκων, αντοχή υψηλότερη από YG6. Κατάλληλος για τον κρύο και σκληρό χάλυβα κραμάτων χυτοσιδήρου κραμάτων στη μηχανή και αντίστασης θερμότητας, καθώς επίσης και τελειώστε για τον κανονικό χυτοσίδηρο.
  YG6 14.80~15.00 91.1 2100 Η υψηλή αντοχή αλλά λιγότερο από YG3, καλύτερος αντι-αντίκτυπος και αντιδονητικός από YG3X, κατάλληλος για το χυτοσίδηρο, μη σιδηρούχος και το κράμα, υλική κατεργασία ημι-τέρματος αμέταλλων και τελειώνει στη μηχανή.
  YG6A 14.8~15.00 92.8 1850 Ανήκετε στο μικρό κράμα κόκκων, αντοχή hig, κατάλληλο για την κατεργασία ημι-τέρματος του κρύου και σκληρού χυτοσιδήρου, μη σιδηρούχο και του κράματος, καθώς επίσης και της κατεργασίας ημι-τέρματος και τελειώστε στη μηχανή για τον αποσβημένο χάλυβα, χάλυβας κραμάτων
  YG8 14.6~14.80 90.5 2300 Υψηλή αντίσταση κάμπτοντας δύναμης, καλύτερος αντι-αντίκτυπος και αντιδονητικός από YG6, κατάλληλος για το χυτοσίδηρο, μη σιδηρούχος και το κράμα, υλική τραχιά κατεργασία αμέταλλων σε αργόστροφο.

   

  Η ομάδα μας

  Ο John (διευθυντής λειτουργίας) John έχει περισσότερο από την εργασιακή πείρα 25-έτους στη βιομηχανία καρβιδίου βολφραμίου. Ίδρυσε τη Co. εργαλείων Zhuzhou Ruili, ΕΠΕ, John που εργάστηκε τσιμενταρισμένη στη Zhuzhou ομάδα Corp Ltd. καρβιδίου (ZCC) για περίπου 15 έτη που είναι μια από τη μεγαλύτερη βάση βιομηχανίας καρβιδίου βολφραμίου στην Κίνα. Ο John είναι τώρα αρμόδιος για το στρατηγικό προγραμματισμό και τη διαχείριση σχέσης προμηθευτών για την επιχείρηση.

   

  Mike (διευθυντής παραγωγής) Πρίν ενώνει Zhuzhou Ruili, ο Mike λειτουργούσε τσιμενταρισμένη στη Zhuzhou ομάδα Corp Ltd καρβιδίου για διαδοχικά 10 έτη ως διευθυντής προγράμματος. Ο Mike παίρνει τη δαπάνη της παραγωγής και της παροχής της επιχείρησης της τεχνικής υποστήριξης.

   

  Η Mary (ποιοτικός διευθυντής) Mary άρχισε τη σταδιοδρομία του δεδομένου ότι ο μηχανικός δοκιμής προϊόντων τσιμενταρισμένη στη Zhuzhou ομάδα Corp Ltd καρβιδίου από το 1996 μέχρι το 2008 είναι superiorly καρυκευμένος στη δοκιμή και την ποιοτική διαχείριση. Είναι τώρα υπεύθυνη για την εξασφάλιση ποιότητας της επιχείρησης.

   

  Το κεράσι κερασιών (Διευθυντής μάρκετινγκ Sales&) έχει περιλήφθουν στο μάρκετινγκ καρβιδίου βολφραμίου από το 2010 και έχει την εκτενή σύνδεση με τους παγκόσμιους πελάτες και τους διανομείς μέσα στη βιομηχανία καρβιδίου βολφραμίου.

   

  CWho εξυπηρετούμε

  Σε Zhuzhou Ruili, συνδέουμε την υψηλή σημασία στην υπερπόντια αγορά και έχουμε καθιερώσει τη στερεά συνεργασία με τους σφαιρικούς μεταπωλητές, τους διανομείς και τους αντιπροσώπους. Εκτός από αυτόν, χρησιμεύουμε επίσης τους πελάτες τελικής χρήσης από παγκοσμίως, για να ονομάσουμε μερικών, και τις πολλές περισσότερες επιχειρήσεις.

   

  Υποχρέωση

  Είμαστε δεσμευμένοι στην ύπαρξη μιας στάσης προμηθευτής και την παράδοση της επιλεγμένης υψηλής επίδοσης και των οικονομικά αποδοτικών προϊόντων καρβιδίου βολφραμίου από την Κίνα στους παγκόσμιους πελάτες. Σας σώζουμε περισσότερο που εξυπηρετούν το σύστημα καρβιδίου βολφραμίου σας καλύτερα.

  Καρβίδιο βολφραμίου διάφορων τετραγωνικών κενών καρβιδίου/πιάτων καρβιδίου βολφραμίου επίπεδο

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhuzhou ruili tools CO.,LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cherry Liu

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  λουρίδες καρβιδίου βολφραμίου

  Τοξοειδή τσιμενταρισμένα μέρη ένδυσης καρβιδίου βολφραμίου K20/K30 ISO 9001 εγκεκριμένα

  Καλό μέγεθος λεπίδων μηχανών πλανίσματος καρβιδίου σκληρότητας που προσαρμόζεται χωρίς εκτύπωση λογότυπων

  Αντίσταση λουρίδων καρβιδίου βολφραμίου υψηλής ακρίβειας καλά για τα ξύλινα τέμνοντα εργαλεία

  λουρίδες ένδυσης καρβιδίου

  Τσιμενταρισμένο κενό μέγεθος λουρίδων καρβιδίου βολφραμίου διάφορο με την καλή αντίσταση

  Μέρη ένδυσης καρβιδίου βολφραμίου, ορθογώνια ένδυση λουρίδων καρβιδίου - ανθεκτική

  οι λουρίδες ένδυσης καρβιδίου 300/330mm K20 κανένα έδαφος τελειώνουν την κοπή φύλλων χάλυβα

  Επίπεδες λουρίδες καρβιδίου

  Προσαρμοσμένη αντοχή λουρίδων καρβιδίου επίπεδη με την υψηλή κάμπτοντας δύναμη

  Επαγγελματικά πιάτα ένδυσης καρβιδίου βολφραμίου, αντοχή λουρίδων καρβιδίου βολφραμίου

  100% επίπεδες λουρίδες K10 καρβιδίου βολφραμίου της Virgin/διάφορο μέγεθος K20/K30 για την ξυλουργική

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας λουρίδες καρβιδίου βολφραμίου προμηθευτής. © 2019 - 2020 tungstencarbidestrips.com. All Rights Reserved.